2013-06-12 09:56:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Szerencséje lehet a szerencsejátékokban

Napi horoszkóp június 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Csak a szívére és a megérzéseire hallgasson a mai napon. Az okoskodásnál meddőbb dolgot ma elképzelni sem lehetne. Különösen érzelmi, kapcsolati ügyekben nincs helye a tudásnak. Érezni kell!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma szokatlanul szenvedélyes lehet minden megnyilvánulásában. Valakiért már régóta odáig van, de erkölcsi skrupulusok miatt mindeddig megtartóztatta magát. Mind a mai napig…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma szerencséje lehet a szerencsejátékokban: anyagi és lelki állapotához mérten ez lehet csak egy sikeres bliccelés, kaparós sorsjegyváltás, vagy akár pókerparti. Utóbbival azért legyen óvatos! Nem tudni, meddig tart ki a szerencse.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Feleslegesen aggodalmaskodik. Ott is bajt lát ma, ahol pedig nincsen. Az egészsége is kárát láthatja a folyamatos aggódásnak, szorongásnak. Ha dohányzik, itt lenne az ideje annak, hogy végre felhagyjon vele. Több a munkája is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egyedül képtelen megbirkózni bizonyos problémákkal, kérjen bátran segítséget a barátaitól, munkatársaitól. Tegye félre a büszkeségét, senki sem fogja kevesebbnek látni önt azért, mert így tesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Megfeszített munkával éri el mindazt, amiért talán sokan irigylik is önt. Ez a megfeszítettség azonban lassan idegi túlfeszítettséghez, és kimerültséghez vezethet. Próbálkozzon valami lazítási technikával! A zene segít.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma könnyen elcsábíthatja önt valami drága holmi, kedve támadhat megvenni valami drága csecsebecsét. Vigyázzon, nehogy mohó vágya holnap keserves bánatba forduljon! Tényleg annyira kell az a valami?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Figyeljen jobban oda az egészségére! Az étkezései, ha az utóbbi időben nagyon monotonná, egysíkúvá váltak, akkor talán éppen azon kellene változtatnia. Ezt megtennie a legkönnyebb, de ez csak az első lépés.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Lassan halad, de minden nap egy lépéssel közelebb kerül a céljaihoz. Nem kell túlságosan ragaszkodnia azonban a terve minden pontjához, de a lényeget szem előtt kellene tartania. Tanuljon a múlt hibáiból!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Lassan halad, de minden nap egy lépéssel közelebb kerül a céljaihoz. Nem kell túlságosan ragaszkodnia azonban a terve minden pontjához, de a lényeget szem előtt kellene tartania. Tanuljon a múlt hibáiból!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A melegedő idő hozza el az ön szerencséjét. Azok az üzleti partnerei, akik eddig hűvösségükkel, tartózkodásukkal keserítették el, most maguk kereshetik fel önt. A napsugár nemcsak az erekbe csal életet, de a bankszámlákba is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Tartós és biztonságos kapcsolatra vágyott. Most úgy tűnik, mindkét kívánsága teljesült. Ha mégsem érzi magát mindenben kényelmesen ebben a helyzetben, azt már a saját kettős természetének köszönheti.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: